Bewertungen von Vulcano Eetparadijs Werkendam

Neue Beurteilungen

4.0
Rian Boom
13 Juli 2024

Het was weer erg lekker. Helaas hadden ze niet de extra kaas erbij gedaan. Verder wel echt super

Michel
12 Juli 2024
Henrieke
9 Juli 2024

We hadden geen bakjes knoflooksaus erbij gekregen.

M Schermers
7 Juli 2024

Eten was prima, kwam alleen wel 45 min later dan de bezorgtijd aangaf. Voor ons geen 2e x.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emmy
2 Juli 2024

Kwaliteit van het eten is iedere keer weer top! Het enige nadeel is dat ze praktisch altijd (veel) te laat bezorgen..

J Ronkes
23 Juni 2024

Eten goed en lekker. Alleen jammer dat er altijd weinig vlees op zit als je het vergelijkt met andere bezorg restaurants. Waardoor ik nu toch naar een andere bezorg restaurant voortaan ga bestellen.

Bjorn Spijker
14 Juni 2024

Had bezorgtijd op 1830u gevraagd en werd ook zo vermeld als bezorgtijd. Helaas waren ze 20 minuten te laat. Maar de pizza was heerlijk dus dat maakt het wachten waard

Ikke
1 Juni 2024

Aangeven op de site hoelaat je de bestelling wilt ontvangen. 3 kwartier later na een belletje bezorgd. Niet fijn als je trek hebt.

Sanne
31 Mai 2024

Om 16.45 besteld voor 17.30 om 18.15 kwam het en het was niet heel warm meer helaas. De smaak was zeker goed!

S
19 Mai 2024

3 kwartier langer op onze bestelling moeten wachten dan gepland tijdstip. Hierover 2x gebeld en eindelijk werd bestelling geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
7 Mai 2024
Anoniem
5 Mai 2024
Floor van Oost
3 Mai 2024
Monique
2 Mai 2024

Dit is de zoveelste keer!!!! Me dochter had stok gezond ongezond maar lag zo goed als helemaal geen vlees op
. Ik loop bij bewind voerder dus niet zoveel te besteden
 zo nu en dan bestel ik 
 het is dat ik geen foto bij kan voegen anders had ik dat zeker gedaan
 This best prijzig en als je dan alleen gezond krijg en paar stukjes vlees
 baaal ik er echt van
 zeker na de zoveelste keer
.

Anoniem
28 April 2024
Anoniem
23 April 2024
Anoniem
26 MĂ€rz 2024
Haka
26 MĂ€rz 2024
W
25 MĂ€rz 2024

Het eten was lekker, wel ruim een half uur te laat. Bezorgingssnelheid kan beter.

Gert
22 Februar 2024

Anderhalf uur gewacht en toen bleek de bestelling incompleet. Oftewel, het duurde 2 uur. Pfff

Anoniem
14 Februar 2024
Hartman
13 Februar 2024

Weer heerlijk pizza gegeten !

C van den Heuvel
12 Februar 2024

Het eten is goed en lekker, ook de bezorging is goed op tijd . Top

Maria kardol
8 Februar 2024

Weinig vlees smaakte verbrand

Kappie
4 Februar 2024

Een pizza calzone besteld, echt dik in orde👍 vlotte bezorging. Niks over te klagen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel
27 Januar 2024

Ik bestel hier geregeld maar deze bestelling was helaas erg slecht Alle saus vergeten ook de extra bestelde sause vergeten het kip donner op meerdere pleken verbrand helaas geen hoogte puntje Half uurtje te laat

Bjorn Spijker
20 Januar 2024

Lekker eten en perfect op tijd bezorgd. En warm afgeleverd

Adjan Dammers
6 Januar 2024

20minuten te laat, koud/lauw eten

Ferry
4 Januar 2024

Kom zelf uit Utrecht en heb genoeg keuze maar die tippen niet aan jullie. Heerlijk gegeten. Nette bezorger.

B meeder
3 Januar 2024

Was heerlijk

Eline
30 Dezember 2023

Ik bestel een energy blikje, zit er niet bij dus ik bel jullie. Dan krijg ik als antwoord owwja dat kan wel. Met ander woorden jullie wisten het al. Vind ik raar.

Teus
30 Dezember 2023

Heerlijk en super snel geleverd

Alb
22 Dezember 2023

Normaal erg tevreden maar vandaag 2u moeten wachten. Eten was niet heel warm, pita broodje zompig. Jammer had er z’n zin in

JĂŒrgen
22 Dezember 2023

De lekkerste pizza's haal je toch echt hier. In al die jaren nooit teleurgesteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pardoela
20 Dezember 2023

Altijd lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hrant Simon
5 Dezember 2023

Lekker eten

JR
22 November 2023

Eten is heerlijk, minpunt is de bezorging levering in werkendam duurt +1 uur dit mag wel wat sneller.

Koen Klepper
17 November 2023

Bezorgtijd was 1:15 uur dis dat is best lang als je trek hebt. Eten was veder prima zoals altijd..!

Dinant
15 November 2023

Was goed en keurig afgeleverd

Michel
4 November 2023
A. Bal
2 November 2023

Koude pizza’s

Jo
28 Oktober 2023
Gertjan
28 Oktober 2023

Eten was goed jammer dat het 1uur later kwam dan afgesproken had

Teus
22 Oktober 2023

Eten was goed. Snel bezorgd.

Carmen
19 September 2023

Pizza was koud en de levering zou 18:05 maar kwam een half uur te laat.

Je
18 September 2023

Bezorging duurt veel te lang,anderhalf uur wachten op je eten dat is niet normaal !! Tip:je weet dat het druk wordt die tijden,neem extra personeel aan. Anders gaan de klanten naar de concurrent ! Dat wil je toch niet


..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Corine
9 September 2023

Om 17:40 besteld en gekozen voor zo snel mogelijk bezorgen. Na meer dan een uur te hebben gewacht telefobisch contact gehad waarna het eten om 19:20 werd bezorgd.

Michel
9 September 2023

Erg goed keurig optijd super

Jolien
3 September 2023

Het eten was van goede kwaliteit. Helaas was de bestelling 50 minuten te laat
..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kees
28 August 2023
An
27 August 2023
M
23 August 2023
Anoniem
8 August 2023
Ippel
6 August 2023

Goede Kwaliteit super pizza's ! Bezorging vlot ruim op tijd , fijn !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brandboer
31 Juli 2023

De bezorgservice was top! Goede afspraken mee kunnen maken, het eten smaakte ook heerlijk. Complimenten voor de patat, heerlijk krokant.

Michel
24 Juli 2023

Ik bestel hier regelmatig dit x was het Super op tijd En het eten was heerlijk Enige min punt sambal saus besteld en een andere saus gekregen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jelle
21 Juli 2023

Lekker!

Ariëtte van Hoek
18 Juli 2023

Het is jaren geleden dat ik een pizza van jullie op had. Maar nog steeds vind ik de calzone zĂł lekker.

Pauline van de poel klip
17 Juli 2023
Anoniem
8 Juli 2023
Jan
1 Juli 2023

Veel te laat ondanks dat er staat zsm waardoor er verwachtingen zijn. Beter is een bezorgtijd te vermelden

Alex Bor
28 Juni 2023

Graag bestellen op tijd die klant doorgeeft en geen kwartier later.

L M
14 Juni 2023

1.5 uur op bestelling moeten wachten

W
11 Juni 2023

Het vlees was minder dan anders en dat bolletje salade word ook steeds kleiner

P
10 Juni 2023

Helemaal in orde, lekker gegeten!

Monique
2 Juni 2023

Heb nog 3 keer online besteld.. en 3 keer niet gekregen wat ik besteld had??? Broodje shoarma grof was niet grof en echt geen extra vlees zat er op? Keer schotel met slaatje stond er bij. Kreeg bak sla net tomaat
? Jammer

Sander
28 Mai 2023

Pizza was lekkker maar koud. De pizzaria zit 5 minuten van mijn bezorgadres vandaan. Dus extra jammer dat het koud was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roan van Oord
8 Mai 2023

Lekker man broer tot volgende week he

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linsey
7 Mai 2023

Bezorging op tijd en eten was heerlijk. Bedankt !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R Bos
3 Mai 2023

we hebben genoten van ons eten, het smaakte heel goed, bezorging ook binnen de tijd, de knoflook is wel erg waterig, eerst was hij dikker, maar voor de rest geen minpunten 👍

Sebastiaan klop
28 April 2023
P van Andel
15 April 2023
P van Andel
12 April 2023
SVB
7 April 2023

Snel bezorgd, kapsalon was super warm en heerlijk vers knapperige friet en sla! Top!

Bergeijk
31 MĂ€rz 2023

Het eten is gewoon top heerlijk genieten de bezorging kan echt beter als ik 1600uur bestel voor 17.30 en de bestelling komt pas om 18.00 vind ik echt een minpunt kan beter ik bestel vrij vaak en de bezorging gaat nog al is mis

Sjanie
25 MĂ€rz 2023

Zoals we gewend zijn. Super lekker en op tijd bezorgd.

Wartkes
24 MĂ€rz 2023
Pieter van andel
23 MĂ€rz 2023
Wij bestellen vaak bij Vulcano 😁
21 MĂ€rz 2023

Prima service en altijd lekker👍

An
15 MĂ€rz 2023
Nancy damen
15 MĂ€rz 2023

Heerlijk was het en keurig op tijd aanrader

Pieter
15 MĂ€rz 2023

Eten was goed warm en lekker!

Michel
11 MĂ€rz 2023

Super snelle levering binne 25min eten was top zoals altijd

Pardoela
10 MĂ€rz 2023

Jaaren lang lekkerste gerechten

Anoniem
9 MĂ€rz 2023

Besteld voor 18.45, kwam om 19.00 aan en pizza's waren lauw en bij de laatste 3 puntjes waren ze koud...

C van den Heuvel
7 MĂ€rz 2023

Tot nog toe geen min punten , het eten is goed Top

Dian
1 MĂ€rz 2023

Super snel deze keer, maar een topping vergeten op de pizza en 1 saus vergeten

Niels
25 Februar 2023

De bezorger was ruim 20 minuten te laat. Onze kapsalons leken niet goed bereid te zijn, de kaas lag als een plak er bovenop gegooid.

Jos Blijenburg
18 Februar 2023
Bergeijk
16 Februar 2023

Altijd goed z deze keer waren dr frietjes wel erg doorbakken

Elize van Varik
9 Februar 2023

Prima op tijd bezorgd. En de Pizza's zijn lekker.

Jaap
2 Februar 2023

Bezorging was 20 minuten later dan gepland.

Sjanie
28 Januar 2023

Super lekker en precies op tijd. Top zaak.

Vink
28 Januar 2023

Super optijd geleverd en goede kwaliteit

Jean
21 Januar 2023

Het eten is heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar

Bergeijk
12 Januar 2023

Ik moet zeggen ik twijfelde toch heel erg tussen kipdoner en kipdoner speciaal volgens mij was er namelijk totaal geen verschil

Bergeijk
7 Januar 2023

Gewoon altijd zo lekker

Sjanie
7 Januar 2023

Keurig op tijd en geweldige kwaliteit

Erwin van de Poel
21 Dezember 2022
De peuter
21 Dezember 2022

Eten was een half uur te laat was koud en broodjes waren helemaal sop. Gebeld over deze klacht wilde ons geld terug (31 euro) maar daar doet vulcano niet aan zeer slechte service slecht eten eens maar nooit meer

Antwort von Vulcano Eetparadijs

Beste heer/mevrouw De Peuter, Tijdens etenstijd kan het helaas drukker dan verwacht worden, waardoor de bestellingen soms niet op de gevraagde tijdstip aankomt (u had om 18:00 gevraagd en de bezorger was rond 18:15 vertrokken). Uw klacht dat het eten koud is aangekomen, zal waarschijnlijk alleen voor uw stokbroodje gezond gelden (er zit namelijk slamix op het broodje). Daarnaast zal de slamix waterig kunnen zijn door het water van de tomaten, dus uw stokbroodje kan daardoor volgens u soppig zijn. Dat betekent dat wij helaas niks kunnen doen in dit geval. We hadden daarnaast de mogelijkheid gegeven dat u uw volgende bestelling gratis zou krijgen, maar u sloeg dat af