Beoordelingen van Vulcano Eetparadijs Werkendam

Recente recensies

4.0
Gert
22 februari 2024

Anderhalf uur gewacht en toen bleek de bestelling incompleet. Oftewel, het duurde 2 uur. Pfff

Anoniem
14 februari 2024
Hartman
13 februari 2024

Weer heerlijk pizza gegeten !

C van den Heuvel
12 februari 2024

Het eten is goed en lekker, ook de bezorging is goed op tijd . Top

Maria kardol
8 februari 2024

Weinig vlees smaakte verbrand

Kappie
4 februari 2024

Een pizza calzone besteld, echt dik in orde👍 vlotte bezorging. Niks over te klagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
27 januari 2024

Ik bestel hier geregeld maar deze bestelling was helaas erg slecht Alle saus vergeten ook de extra bestelde sause vergeten het kip donner op meerdere pleken verbrand helaas geen hoogte puntje Half uurtje te laat

Bjorn Spijker
20 januari 2024

Lekker eten en perfect op tijd bezorgd. En warm afgeleverd

Adjan Dammers
6 januari 2024

20minuten te laat, koud/lauw eten

Ferry
4 januari 2024

Kom zelf uit Utrecht en heb genoeg keuze maar die tippen niet aan jullie. Heerlijk gegeten. Nette bezorger.

B meeder
3 januari 2024

Was heerlijk

Eline
30 december 2023

Ik bestel een energy blikje, zit er niet bij dus ik bel jullie. Dan krijg ik als antwoord owwja dat kan wel. Met ander woorden jullie wisten het al. Vind ik raar.

Teus
30 december 2023

Heerlijk en super snel geleverd

Alb
22 december 2023

Normaal erg tevreden maar vandaag 2u moeten wachten. Eten was niet heel warm, pita broodje zompig. Jammer had er z’n zin in

Jürgen
22 december 2023

De lekkerste pizza's haal je toch echt hier. In al die jaren nooit teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pardoela
20 december 2023

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hrant Simon
5 december 2023

Lekker eten

JR
22 november 2023

Eten is heerlijk, minpunt is de bezorging levering in werkendam duurt +1 uur dit mag wel wat sneller.

Koen Klepper
17 november 2023

Bezorgtijd was 1:15 uur dis dat is best lang als je trek hebt. Eten was veder prima zoals altijd..!

Dinant
15 november 2023

Was goed en keurig afgeleverd

Michel
4 november 2023
A. Bal
2 november 2023

Koude pizza’s

Jo
28 oktober 2023
Gertjan
28 oktober 2023

Eten was goed jammer dat het 1uur later kwam dan afgesproken had

Teus
22 oktober 2023

Eten was goed. Snel bezorgd.

Carmen
19 september 2023

Pizza was koud en de levering zou 18:05 maar kwam een half uur te laat.

Je
18 september 2023

Bezorging duurt veel te lang,anderhalf uur wachten op je eten dat is niet normaal !! Tip:je weet dat het druk wordt die tijden,neem extra personeel aan. Anders gaan de klanten naar de concurrent ! Dat wil je toch niet………..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine
9 september 2023

Om 17:40 besteld en gekozen voor zo snel mogelijk bezorgen. Na meer dan een uur te hebben gewacht telefobisch contact gehad waarna het eten om 19:20 werd bezorgd.

Michel
9 september 2023

Erg goed keurig optijd super

Jolien
3 september 2023

Het eten was van goede kwaliteit. Helaas was de bestelling 50 minuten te laat…..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
28 augustus 2023
An
27 augustus 2023
M
23 augustus 2023
Anoniem
8 augustus 2023
Ippel
6 augustus 2023

Goede Kwaliteit super pizza's ! Bezorging vlot ruim op tijd , fijn !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brandboer
31 juli 2023

De bezorgservice was top! Goede afspraken mee kunnen maken, het eten smaakte ook heerlijk. Complimenten voor de patat, heerlijk krokant.

Michel
24 juli 2023

Ik bestel hier regelmatig dit x was het Super op tijd En het eten was heerlijk Enige min punt sambal saus besteld en een andere saus gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle
21 juli 2023

Lekker!

Ariëtte van Hoek
18 juli 2023

Het is jaren geleden dat ik een pizza van jullie op had. Maar nog steeds vind ik de calzone zó lekker.

Pauline van de poel klip
17 juli 2023
Anoniem
8 juli 2023
Jan
1 juli 2023

Veel te laat ondanks dat er staat zsm waardoor er verwachtingen zijn. Beter is een bezorgtijd te vermelden

Alex Bor
28 juni 2023

Graag bestellen op tijd die klant doorgeeft en geen kwartier later.

L M
14 juni 2023

1.5 uur op bestelling moeten wachten

W
11 juni 2023

Het vlees was minder dan anders en dat bolletje salade word ook steeds kleiner

P
10 juni 2023

Helemaal in orde, lekker gegeten!

Monique
2 juni 2023

Heb nog 3 keer online besteld.. en 3 keer niet gekregen wat ik besteld had??? Broodje shoarma grof was niet grof en echt geen extra vlees zat er op? Keer schotel met slaatje stond er bij. Kreeg bak sla net tomaat…? Jammer

Sander
28 mei 2023

Pizza was lekkker maar koud. De pizzaria zit 5 minuten van mijn bezorgadres vandaan. Dus extra jammer dat het koud was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roan van Oord
8 mei 2023

Lekker man broer tot volgende week he

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linsey
7 mei 2023

Bezorging op tijd en eten was heerlijk. Bedankt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Bos
3 mei 2023

we hebben genoten van ons eten, het smaakte heel goed, bezorging ook binnen de tijd, de knoflook is wel erg waterig, eerst was hij dikker, maar voor de rest geen minpunten 👍

Sebastiaan klop
28 april 2023
P van Andel
15 april 2023
P van Andel
12 april 2023
SVB
7 april 2023

Snel bezorgd, kapsalon was super warm en heerlijk vers knapperige friet en sla! Top!

Bergeijk
31 maart 2023

Het eten is gewoon top heerlijk genieten de bezorging kan echt beter als ik 1600uur bestel voor 17.30 en de bestelling komt pas om 18.00 vind ik echt een minpunt kan beter ik bestel vrij vaak en de bezorging gaat nog al is mis

Sjanie
25 maart 2023

Zoals we gewend zijn. Super lekker en op tijd bezorgd.

Wartkes
24 maart 2023
Pieter van andel
23 maart 2023
Wij bestellen vaak bij Vulcano 😁
21 maart 2023

Prima service en altijd lekker👍

An
15 maart 2023
Nancy damen
15 maart 2023

Heerlijk was het en keurig op tijd aanrader

Pieter
15 maart 2023

Eten was goed warm en lekker!

Michel
11 maart 2023

Super snelle levering binne 25min eten was top zoals altijd

Pardoela
10 maart 2023

Jaaren lang lekkerste gerechten

Anoniem
9 maart 2023

Besteld voor 18.45, kwam om 19.00 aan en pizza's waren lauw en bij de laatste 3 puntjes waren ze koud...

C van den Heuvel
7 maart 2023

Tot nog toe geen min punten , het eten is goed Top

Dian
1 maart 2023

Super snel deze keer, maar een topping vergeten op de pizza en 1 saus vergeten

Niels
25 februari 2023

De bezorger was ruim 20 minuten te laat. Onze kapsalons leken niet goed bereid te zijn, de kaas lag als een plak er bovenop gegooid.

Jos Blijenburg
18 februari 2023
Bergeijk
16 februari 2023

Altijd goed z deze keer waren dr frietjes wel erg doorbakken

Elize van Varik
9 februari 2023

Prima op tijd bezorgd. En de Pizza's zijn lekker.

Jaap
2 februari 2023

Bezorging was 20 minuten later dan gepland.

Sjanie
28 januari 2023

Super lekker en precies op tijd. Top zaak.

Vink
28 januari 2023

Super optijd geleverd en goede kwaliteit

Jean
21 januari 2023

Het eten is heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar

Bergeijk
12 januari 2023

Ik moet zeggen ik twijfelde toch heel erg tussen kipdoner en kipdoner speciaal volgens mij was er namelijk totaal geen verschil

Bergeijk
7 januari 2023

Gewoon altijd zo lekker

Sjanie
7 januari 2023

Keurig op tijd en geweldige kwaliteit

Erwin van de Poel
21 december 2022
De peuter
21 december 2022

Eten was een half uur te laat was koud en broodjes waren helemaal sop. Gebeld over deze klacht wilde ons geld terug (31 euro) maar daar doet vulcano niet aan zeer slechte service slecht eten eens maar nooit meer

Reactie van Vulcano Eetparadijs

Beste heer/mevrouw De Peuter, Tijdens etenstijd kan het helaas drukker dan verwacht worden, waardoor de bestellingen soms niet op de gevraagde tijdstip aankomt (u had om 18:00 gevraagd en de bezorger was rond 18:15 vertrokken). Uw klacht dat het eten koud is aangekomen, zal waarschijnlijk alleen voor uw stokbroodje gezond gelden (er zit namelijk slamix op het broodje). Daarnaast zal de slamix waterig kunnen zijn door het water van de tomaten, dus uw stokbroodje kan daardoor volgens u soppig zijn. Dat betekent dat wij helaas niks kunnen doen in dit geval. We hadden daarnaast de mogelijkheid gegeven dat u uw volgende bestelling gratis zou krijgen, maar u sloeg dat af

Nova
18 december 2022

Levertijd verbeteren. Eten was 40 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

matthy
14 december 2022

Bestel hier standaard mijn late-night snacks. Zeer tevreden over de kwaliteit & service

Mieke Zweep
6 december 2022

Heerlijke pizza’s , aardige mensen

Wim
28 november 2022

De sla tomaat waren erg nat

Marci
28 november 2022

Pizza en stokbroodje shoarma waren inmiddels koud na levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex
21 november 2022

Eten was koud. Wel bijna op tijd op een zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van andel
12 november 2022

Duurt veel te lang

Wim
16 oktober 2022

Jammer ik bestelde een super schotel maar het slaatje ontbrak weer.

sander
14 oktober 2022

de pizza's waren niet ècht heet maar net warm genoeg. tevens was er eentje niet gesneden.

Patricia
12 oktober 2022

Genoten van de pizza’s!

Jooooooooooo
8 oktober 2022

Eten was lekker en warm, 15 te laat bezorgt.

Pieter van Andel
29 augustus 2022

Eten was lekker en warm, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m
23 augustus 2022

Wat fijn dat we online kunnen bestellen en afrekenen. Het eten was vandaag erg lekker. bezorging netjes op tijd zoals afgesproken.

Asb
19 augustus 2022

45 minuten later, en dan blijft de bezorger nog zeker 7 minuten in de auto zitten.....voordat hij naar de deur komt.

Gert Versteeg
3 augustus 2022

Ik vond het eten matig, niet echt lekker. En de bezorging heeft veel te lang op zich laten wachten.

Pieter
1 augustus 2022

Eten was goed, en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja Groeneveld
25 juli 2022

Altijd te laat

Anoniem
25 juli 2022

Eten smaakte goed, alleen bestellingen zijn helaas altijd te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Connie
19 juli 2022

Helaas dik half uur te laat en weinig doner enz erop, je proeft bijna alleen de bodem