Avaliações de Vulcano Eetparadijs Werkendam

Avaliações recentes

4.0
Bjorn Spijker
14 junho 2024

Had bezorgtijd op 1830u gevraagd en werd ook zo vermeld als bezorgtijd. Helaas waren ze 20 minuten te laat. Maar de pizza was heerlijk dus dat maakt het wachten waard

Ikke
1 junho 2024

Aangeven op de site hoelaat je de bestelling wilt ontvangen. 3 kwartier later na een belletje bezorgd. Niet fijn als je trek hebt.

Sanne
31 maio 2024

Om 16.45 besteld voor 17.30 om 18.15 kwam het en het was niet heel warm meer helaas. De smaak was zeker goed!

S
19 maio 2024

3 kwartier langer op onze bestelling moeten wachten dan gepland tijdstip. Hierover 2x gebeld en eindelijk werd bestelling geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
7 maio 2024
Anoniem
5 maio 2024
Floor van Oost
3 maio 2024
Monique
2 maio 2024

Dit is de zoveelste keer!!!! Me dochter had stok gezond ongezond maar lag zo goed als helemaal geen vlees op…. Ik loop bij bewind voerder dus niet zoveel te besteden… zo nu en dan bestel ik … het is dat ik geen foto bij kan voegen anders had ik dat zeker gedaan… This best prijzig en als je dan alleen gezond krijg en paar stukjes vlees… baaal ik er echt van… zeker na de zoveelste keer….

Anoniem
28 abril 2024
Anoniem
23 abril 2024
Anoniem
26 março 2024
Haka
26 março 2024
W
25 março 2024

Het eten was lekker, wel ruim een half uur te laat. Bezorgingssnelheid kan beter.

Gert
22 fevereiro 2024

Anderhalf uur gewacht en toen bleek de bestelling incompleet. Oftewel, het duurde 2 uur. Pfff

Anoniem
14 fevereiro 2024
Hartman
13 fevereiro 2024

Weer heerlijk pizza gegeten !

C van den Heuvel
12 fevereiro 2024

Het eten is goed en lekker, ook de bezorging is goed op tijd . Top

Maria kardol
8 fevereiro 2024

Weinig vlees smaakte verbrand

Kappie
4 fevereiro 2024

Een pizza calzone besteld, echt dik in orde👍 vlotte bezorging. Niks over te klagen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
27 janeiro 2024

Ik bestel hier geregeld maar deze bestelling was helaas erg slecht Alle saus vergeten ook de extra bestelde sause vergeten het kip donner op meerdere pleken verbrand helaas geen hoogte puntje Half uurtje te laat

Bjorn Spijker
20 janeiro 2024

Lekker eten en perfect op tijd bezorgd. En warm afgeleverd

Adjan Dammers
6 janeiro 2024

20minuten te laat, koud/lauw eten

Ferry
4 janeiro 2024

Kom zelf uit Utrecht en heb genoeg keuze maar die tippen niet aan jullie. Heerlijk gegeten. Nette bezorger.

B meeder
3 janeiro 2024

Was heerlijk

Eline
30 dezembro 2023

Ik bestel een energy blikje, zit er niet bij dus ik bel jullie. Dan krijg ik als antwoord owwja dat kan wel. Met ander woorden jullie wisten het al. Vind ik raar.

Teus
30 dezembro 2023

Heerlijk en super snel geleverd

Alb
22 dezembro 2023

Normaal erg tevreden maar vandaag 2u moeten wachten. Eten was niet heel warm, pita broodje zompig. Jammer had er z’n zin in

Jürgen
22 dezembro 2023

De lekkerste pizza's haal je toch echt hier. In al die jaren nooit teleurgesteld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pardoela
20 dezembro 2023

Altijd lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hrant Simon
5 dezembro 2023

Lekker eten

JR
22 novembro 2023

Eten is heerlijk, minpunt is de bezorging levering in werkendam duurt +1 uur dit mag wel wat sneller.

Koen Klepper
17 novembro 2023

Bezorgtijd was 1:15 uur dis dat is best lang als je trek hebt. Eten was veder prima zoals altijd..!

Dinant
15 novembro 2023

Was goed en keurig afgeleverd

Michel
4 novembro 2023
A. Bal
2 novembro 2023

Koude pizza’s

Jo
28 outubro 2023
Gertjan
28 outubro 2023

Eten was goed jammer dat het 1uur later kwam dan afgesproken had

Teus
22 outubro 2023

Eten was goed. Snel bezorgd.

Carmen
19 setembro 2023

Pizza was koud en de levering zou 18:05 maar kwam een half uur te laat.

Je
18 setembro 2023

Bezorging duurt veel te lang,anderhalf uur wachten op je eten dat is niet normaal !! Tip:je weet dat het druk wordt die tijden,neem extra personeel aan. Anders gaan de klanten naar de concurrent ! Dat wil je toch niet………..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Corine
9 setembro 2023

Om 17:40 besteld en gekozen voor zo snel mogelijk bezorgen. Na meer dan een uur te hebben gewacht telefobisch contact gehad waarna het eten om 19:20 werd bezorgd.

Michel
9 setembro 2023

Erg goed keurig optijd super

Jolien
3 setembro 2023

Het eten was van goede kwaliteit. Helaas was de bestelling 50 minuten te laat…..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kees
28 agosto 2023
An
27 agosto 2023
M
23 agosto 2023
Anoniem
8 agosto 2023
Ippel
6 agosto 2023

Goede Kwaliteit super pizza's ! Bezorging vlot ruim op tijd , fijn !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brandboer
31 julho 2023

De bezorgservice was top! Goede afspraken mee kunnen maken, het eten smaakte ook heerlijk. Complimenten voor de patat, heerlijk krokant.

Michel
24 julho 2023

Ik bestel hier regelmatig dit x was het Super op tijd En het eten was heerlijk Enige min punt sambal saus besteld en een andere saus gekregen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jelle
21 julho 2023

Lekker!

Ariëtte van Hoek
18 julho 2023

Het is jaren geleden dat ik een pizza van jullie op had. Maar nog steeds vind ik de calzone zó lekker.

Pauline van de poel klip
17 julho 2023
Anoniem
8 julho 2023
Jan
1 julho 2023

Veel te laat ondanks dat er staat zsm waardoor er verwachtingen zijn. Beter is een bezorgtijd te vermelden

Alex Bor
28 junho 2023

Graag bestellen op tijd die klant doorgeeft en geen kwartier later.

L M
14 junho 2023

1.5 uur op bestelling moeten wachten

W
11 junho 2023

Het vlees was minder dan anders en dat bolletje salade word ook steeds kleiner

P
10 junho 2023

Helemaal in orde, lekker gegeten!

Monique
2 junho 2023

Heb nog 3 keer online besteld.. en 3 keer niet gekregen wat ik besteld had??? Broodje shoarma grof was niet grof en echt geen extra vlees zat er op? Keer schotel met slaatje stond er bij. Kreeg bak sla net tomaat…? Jammer

Sander
28 maio 2023

Pizza was lekkker maar koud. De pizzaria zit 5 minuten van mijn bezorgadres vandaan. Dus extra jammer dat het koud was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roan van Oord
8 maio 2023

Lekker man broer tot volgende week he

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linsey
7 maio 2023

Bezorging op tijd en eten was heerlijk. Bedankt !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R Bos
3 maio 2023

we hebben genoten van ons eten, het smaakte heel goed, bezorging ook binnen de tijd, de knoflook is wel erg waterig, eerst was hij dikker, maar voor de rest geen minpunten 👍

Sebastiaan klop
28 abril 2023
P van Andel
15 abril 2023
P van Andel
12 abril 2023
SVB
7 abril 2023

Snel bezorgd, kapsalon was super warm en heerlijk vers knapperige friet en sla! Top!

Bergeijk
31 março 2023

Het eten is gewoon top heerlijk genieten de bezorging kan echt beter als ik 1600uur bestel voor 17.30 en de bestelling komt pas om 18.00 vind ik echt een minpunt kan beter ik bestel vrij vaak en de bezorging gaat nog al is mis

Sjanie
25 março 2023

Zoals we gewend zijn. Super lekker en op tijd bezorgd.

Wartkes
24 março 2023
Pieter van andel
23 março 2023
Wij bestellen vaak bij Vulcano 😁
21 março 2023

Prima service en altijd lekker👍

An
15 março 2023
Nancy damen
15 março 2023

Heerlijk was het en keurig op tijd aanrader

Pieter
15 março 2023

Eten was goed warm en lekker!

Michel
11 março 2023

Super snelle levering binne 25min eten was top zoals altijd

Pardoela
10 março 2023

Jaaren lang lekkerste gerechten

Anoniem
9 março 2023

Besteld voor 18.45, kwam om 19.00 aan en pizza's waren lauw en bij de laatste 3 puntjes waren ze koud...

C van den Heuvel
7 março 2023

Tot nog toe geen min punten , het eten is goed Top

Dian
1 março 2023

Super snel deze keer, maar een topping vergeten op de pizza en 1 saus vergeten

Niels
25 fevereiro 2023

De bezorger was ruim 20 minuten te laat. Onze kapsalons leken niet goed bereid te zijn, de kaas lag als een plak er bovenop gegooid.

Jos Blijenburg
18 fevereiro 2023
Bergeijk
16 fevereiro 2023

Altijd goed z deze keer waren dr frietjes wel erg doorbakken

Elize van Varik
9 fevereiro 2023

Prima op tijd bezorgd. En de Pizza's zijn lekker.

Jaap
2 fevereiro 2023

Bezorging was 20 minuten later dan gepland.

Sjanie
28 janeiro 2023

Super lekker en precies op tijd. Top zaak.

Vink
28 janeiro 2023

Super optijd geleverd en goede kwaliteit

Jean
21 janeiro 2023

Het eten is heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar

Bergeijk
12 janeiro 2023

Ik moet zeggen ik twijfelde toch heel erg tussen kipdoner en kipdoner speciaal volgens mij was er namelijk totaal geen verschil

Bergeijk
7 janeiro 2023

Gewoon altijd zo lekker

Sjanie
7 janeiro 2023

Keurig op tijd en geweldige kwaliteit

Erwin van de Poel
21 dezembro 2022
De peuter
21 dezembro 2022

Eten was een half uur te laat was koud en broodjes waren helemaal sop. Gebeld over deze klacht wilde ons geld terug (31 euro) maar daar doet vulcano niet aan zeer slechte service slecht eten eens maar nooit meer

Reacção a Vulcano Eetparadijs

Beste heer/mevrouw De Peuter, Tijdens etenstijd kan het helaas drukker dan verwacht worden, waardoor de bestellingen soms niet op de gevraagde tijdstip aankomt (u had om 18:00 gevraagd en de bezorger was rond 18:15 vertrokken). Uw klacht dat het eten koud is aangekomen, zal waarschijnlijk alleen voor uw stokbroodje gezond gelden (er zit namelijk slamix op het broodje). Daarnaast zal de slamix waterig kunnen zijn door het water van de tomaten, dus uw stokbroodje kan daardoor volgens u soppig zijn. Dat betekent dat wij helaas niks kunnen doen in dit geval. We hadden daarnaast de mogelijkheid gegeven dat u uw volgende bestelling gratis zou krijgen, maar u sloeg dat af

Nova
18 dezembro 2022

Levertijd verbeteren. Eten was 40 min te laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matthy
14 dezembro 2022

Bestel hier standaard mijn late-night snacks. Zeer tevreden over de kwaliteit & service

Mieke Zweep
6 dezembro 2022

Heerlijke pizza’s , aardige mensen

Wim
28 novembro 2022

De sla tomaat waren erg nat

Marci
28 novembro 2022

Pizza en stokbroodje shoarma waren inmiddels koud na levering.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lex
21 novembro 2022

Eten was koud. Wel bijna op tijd op een zondag

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.